PREDSTAVITEV STEKLARSTVA VIDMAR

Smo družinsko podjetje z več kot 20-letno tradicijo na področju steklarske dejavnosti. Steklarstvo Vidmar, kjer je zaposlenih 11 delavcev vodiva Miran in Katarina Vidmar. Proizvodne in prodajne prostore imamo v Novem mestu, na Brodu 11. Pri posameznih projektih sodelujemo tudi z zunanjimi sodelavci.

Tehnologija obdelave stekla je zelo napredovala, povečalo se je povpraševanje po kakovostnih in raznovrstnaih steklarskih storitvah ter izdelkih. V našem podjetju smo zato v preteklih letih širili prostorske zmogljivosti, veliko vlagamo v nakup sodobne strojne opreme in v različne oblike strokovnega izobraževanja.

Naše glavna vodila so poštenost, kakovost, konkurenčnost in hitri dobavni roki. Verjamemo, da je znanje ključ do uspeha, zato se vseskozi izobražujemo preko internih izobraževanj, obiskujemo sejme v tujini, ter vlagamo v razvoj.

V poslovni stavbi Steklarstva Vidmar je tudi Caffe bar, kjer vam postrežemo odlično kavo z rogljičkom in osvežilno pijačo.

Osnovni podatki

Ime podjetja:
Steklarstvo Miran Vidmar s.p.
Davčna številka:
SI88791815
Matična številka:
5359505000
Številka transakcijskega računa:
IBAN SI56 0297 0001 4219 492 (NLB d.d.)

Naša priznanja odličnosti

V letu 2014 nam je Gospodarska zbornica Republike Slovenije v sodelovanju z bonitetno hišo COFACE podelila Excellent SME certifikat poslovne odličnosti.

cert225